Om os

brillebrugere siden 2005 og 2017

Tine og Kira

Tine Vega er uddannet optiker og kontaktlinseoptiker og har de sidste fem år været bosat i Spanien, hvor brillemoden er farverig og optik håndværket er højeste prioritet. Derudover har Tine haft egen synstræningsklinik.

Efter fem år med flip flops og siesta trak corona hende til Danmark. I Spanien kunne de ikke udtale navnet Tine og hun blev istedet kaldt Vega. Navnet Vega er nu fulgt med til Danmark og det er herfra navnet til optikerforretning Vega Optik er opstået. 

Tine er en nørd inden for optik og kan lave briller og kontaktlinser til alle. Når hun ikke står i optikerbutikken er det yoga og landevejscykling der står øverst på hitlisten, hvorfor hun også kan rådgive indenfor sportsbriller og kontaktlinser til sport.

Kira har været selvstændigt hele sit liv med alt fra biler til tøj og smykker forretninger og har nu fundet sig godt til rette i optikerbranchen. Hun er ekspert i at finde brillestel der passer perfekt til kunden og kundens personlighed og er ikke bange for at udfordre kunden til prøve noget nyt og anderledes og spotter lynhurtigt hvad kunden ønsker at signalere med brillerne.

vega optik tine og kira århus

Vi vil gå forrest

Optik anno 2023

“Tiden har stået stille i optikerbutikken og det ældgamle fag og traditionelle arbejdsgange trænger til at blive løftet til 2023 niveau.

“Vi er enormt stolte over at kunne tilbyde Danmarks første fuldautomatiske synsprøve med kunstig intelligens og levering af briller på en time i hjertet af Århus. Vi glæder os til at hjælpe alle med at få den bedste (syns)oplevelse og “briller-mens-du-venter” med det nyeste udstyr, super fede stel, masser af faglighed og en god portion humor”

Vega Optik

Vestergade 1

8000 Aarhus

Telefon: +45 93806430

E-mail: info@vegaoptik.dk

CVR: 42352446