farvede brilleglas

Hos Vega Optik har vi helt eksklusivt designet tre forskellige farver på solbrilleglas som vi har patent på.

vega optiks eksklusive farver

Hos Vega Optik har vi helt eksklusivt designet tre forskellige farver på solbrilleglas som vi har patent på, kun kan laves hos os. Farverne r…. Vores eksklusive solbrilleglas er med UV beskyttelse og kan monteres i alle vores optiske brillestel.

solbrilleglas

Udover vores tre eksklusive farver på solbrilleglas kan vi ligeledes levere de traditionelle brune, grå, sorte og grågrønne brilleglas med UV beskyttelse. Derudover kan der lægges en spejl-overflade på sol brilleglassene som du kender fra de sportsbriller og lignende.

fashion brilleglas

Briller er blevet en accessories og en del af moden som tøj, sko og andre smykker, derfor er der også mange der vælger at lægge en let farve ind i brilleglasset, det kan være lys blå, lilla eller lyserød for at give mere kant til brillen. Fashion brilleglassene kan laves med eller uden styrke og kan sættes i alle de optiske brillestel vi har.

polariserede brilleglas

Bruger du mange timer i bilen, på havet eller på golfbanen, så kan du med fordel benytte et polariseret brilleglas. Det polariserede brilleglas har samme egenskaber som et almindeligt solbrilleglas, men hvor et almindeligt solbrilleglas kun tager reflekser og stråler der kommer oppefra tager et polariseret brilleglas også de stråler der rammer jorden og reflekteres op igen, feks. fra en våd vej, vandoverfladen mm. Det polariserede brilleglas gør kontraster og farver skarpere.

Brilleglas med farveskift

En anden måde at beskytte dine øjne mod solens stråler på, er brilleglas med farveskift. Farveskiftende brilleglas reagerer på UV og bliver derfor mørke når du færdes i sol. Når du bevæger dig inden døre bliver brilleglasset klart igen. Farveskiftende brilleglas er til dig, der ikke ønsker at have en solbrille ved siden af din hverdagsbrille at skifte med. Farveskiftende brilleglas fåes i brun, grå og grågrøn.

 

solbrille herre

Vega Optik

Vestergade 1

8000 Aarhus

Telefon: +45 93806430

E-mail: info@vegaoptik.dk

CVR: 42352446