briller med styrke

Briller med styrke til enhver lejlighed

I dag stiller vi store krav til øjnene i form af mere tid foran skærmen og hverdagens aktiviteter.

Briller med enkeltstyrke

En brille med enkeltstyrke er til dig der er nærsynet, langsynet og/ eller har bygningsfejl eller til dig som ønsker en læsebrille. En brille med enkeltstyrke har samme styrke i hele brilleglasset og har en kort tilvænningsperiode.

briller med styrke og blue light

Briller med styrke og blue light er til dig der sidder mere end to timer foran en skærm. Husk at en skærm også er din telefon. Blue light er en coating der ligger i glasset overfladebehandling og beskytter dine øjne mod blåt lys fra digitale medier. Du vil opleve et mere komfortabelt syn og mindre træthed foran skærm, især sidst på dagen.

 

briller med studieglas

Briller med studieglas er til dig der studerer og har brug for et boost til læsning og skærm. Briller med studieglas er opbygget således at du i toppen af glasset har dine afstands styrker, så du kan se skarpt til forelæsninger, på tv og når du går rundt på gaden. Nede i bunden af brilleglasset ændrer styrken sig til at blive mere positiv og giver dig et mere behageligt og skarpt syn til læsning og skærm. Dette brilleglas er rigtig godt at kombinere med skærmbeskyttelse. Læs mere her.

Brille med studieglas

briller med flerstyrke

Flerstyrke, -multifokale, -progressive, glidende overgang brilleglas, kært barn har mange navne. En brille med flerstyrke er til dig der behøver en styrke til at se på afstand og en anden styrke til at se på nær. Typisk er dette brilleglas til personer +40 år, da synet her forandrer sig og øjet behøver forskellige styrker til forskellige afstande. Læs mere om prespyopi (i daglig tale kaldet gammelmandssyn) her. Briller med flerstyrke kan have forskellige overflade egenskaber såsom; skærmbeskyttelse, drive coat, farveskift mm. Læs mere om overfladebehandlinger her.

solbriller med styrke

Ligesom at du beskytter din hud mod solen, skal du også beskytte dine øjne mod de skadelige UV stråler og vi anbefaler alle at have en solbrille med styrke. Når du skal have en solbrille med styrke må brillestellet gerne være større end dine normale hverdagsbriller, så de skærmer mere af for solen. Brilleglasset kan have farver som grå, grågrøn, brun, spejl, gradueret mm. Det er op til dig at vælge farven til dine solbriller. Alle vores solbriller beskytter dig mod UV stråler, men du kan opgraderer dine solbrilleglas til polariserede glas som tager mange flere reflekser. Læs mere om polariserede brilleglas her.

 

skærmbriller

Skærmbriller er til dig der har et arbejde foran en skærm. Typisk har din arbejdsgiver en rekvisition I sammen kan udfylde og som du kan tage med ned til os og dermed få dine skærmbriller betalt af din arbejdsgiver, men kun hvis din egen brille ikke er hensigtsmæssig foran skærmen. Skærmbriller giver dit et behageligt syn på nær og til skærm og ca. 2 meter ud i rummet, alt udover de ca. 2 meter vil fremstå sløret. En skærmbrille kan med fordel laves med skærmbeskyttelse. Læs mere om skærmbeskyttelse her.

 

Briller med flerstyrke

sportsbriller

Sportsbriller er til dig der dyrker sport og har brug for UV beskyttelse af øjnene til eks. cykling, løb, padel tennis, tennis, golf mm. Sportsbrillerne er uden styrke, men kan anvendes sammen med kontaktlinser. Hos Vega Optik har Tine specialiseret sig i sportsbriller og har været med i designprocessen af de sportsbriller du finder i butikken. Alle vores sportsbriller leveres med fire forskellige linser som du kan skifte imellem, alt efter vejrforhold. En klar linse, en linse med gul filter, en polariseret linse samt en linse med spejlrefleks.

 

Vega Optik

Vestergade 1

8000 Aarhus

Telefon: +45 93806430

E-mail: info@vegaoptik.dk

CVR: 42352446