Brillestel

Vi elsker briller og vi er specialiester i at finde netop det brillestel der passe til dig og din personlighed

Stort og anderledes udvalg

Vi har et stort udvalg af den sidste nye mode indenfor brillestel og vi vælger selv hvad vi har på hylderne. Vi elsker at sammensætte farver og materialer på nye måder og du kan altid finde et brillestel der netop passer til dit ansigt og din stil.

modebriller

Acetat brillestel

Acetat er et genanvendeligt letvægtsmateriale lavet af primært bomuld. Acetat kan laves i alle farver og mønstre og bruges derfor til alt fra “skildpadde” stel og “horn-briller” til mere farverige designs. Acetat materialet er er let at forme og arbejde med, så brillen kommer til at sidde behageligt på næse og bag ørerne. 

briller aarhus

Metal brillestel

Metal brillestel er meget populære og giver et lettere look. Metal brillestellene findes i mange farver enten malet på stellet eller gennemfarvet metal i sølv, grå, guld eller rose gold. Brillestellene har en belægning der indkapsler nikkel. 

Vi anbefaler dog at du gå skal kigge på  acetat, mazzucchelli eller titaniums brillestel, hvis du har meget Nikkelallergi.

metal brille aarhus

Titanuims brillestel

Hos Vega Optik er alle vores titaniums brillestel lavet i beta titanium, som er et materiale der er meget stærkere og lettere end et metal brillestel. Titaniums brillestellene fås i blankpolerede eller matte looks og ses ofte i farverne grå, sort, guld og sølv eller som indfarvede stel i andre farver.

 

titaniums briller aarhus

mazzucchelli brillestel

Mazzucchelli er italiensk og går for at være verdens fineste acetat materiale. Mazzucchelli er lige som acetat brille stel, udvundet af bomuld. Fremstillingsprocessen af lang og der stilles højere krav til farver og blødhed af det færdige materiale. Typisk vil du se anderledes former og farver i dette materiale og lang holdbarhed.

 

mazzucchelli stel århus

Sportsbriller

Sportsbriller er større end almindelig brillestel for at skærme af for solen under løb, cykling, golf eller andre udendørs aktiviteter. Stellet er typisk mere krumt og med farvede glas enten med eller uden spejlrefleks eller med polariserede glas. Læs mere om de forskellige typer glas her.

sportsbriller aarhus

Vega Optik

Vestergade 1

8000 Aarhus

Telefon: +45 93806430

E-mail: info@vegaoptik.dk

CVR: 42352446