Eye

refract

Fremtidens synsprøve

Vi kalder hende “Dolly”

eneste optiker i danmark

Som den eneste optiker i Danmark tilbyder Vega Optik den fuldautomatiske synsprøve med Eye Refract. Med Eye Refract udstyret måles dine øjne samtidigt og ved hjælp af kunstig intelligens og maskinens teknologi udføres der både synsprøve af dit dag- og nattesyn, læsesyn og meget mere – helt uden, at du skal sige noget. 

Bange for at svare forkert?

1 eller 2? Der kan opstå meget tvivl under synsprøven og selvom det er en erfaren optiker der udfører den kan du stadig gå fra optikeren med følelsen af at “have svaret forkert”. Det er nemlig små “klik” med styrke du bliver introduceret for og det kan være rigtig svært at skelne forskelle i skarphed. Med vores fuldautomatisk synsprøve får du altid den helt præcise styrke uden at du selv skal tage stilling til hvad der er skarpest og du får altid styrkerne at se i en prøvebrille, så du kan se hvor godt du kommer til at se med dine nye styrker. 

 

Kunstig intelligens

På baggrund af  mere end 5 millioner synstest benytter Eye Refract sig af kunstig intelligens til at finjustere dine synsstyrker og dette sikrer dig det mest præcise og skarpe syn i dagslys og mørke, uanset om du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller behøver læsebriller.  Læs mere om øjets synsfejl her.

Mest præcise synstest

Flere studier har vist at patienter foretrækker de synsstyrker som Eye Refract viser kontra den manuelle synsprøve som vi kender i dag. Derudover måler Eye Refract både dag- og nattesyn, læsesyn, sammensyn samt andre tests. 

 

Hurtigste synstest

En gammeldags synsprøve i dag tager i gennemsnit mellem 8 og 10 minutter, hvorimod Eye Refract måler dine øjnes styrker i løbet af 3  minutter. 

 

bliv ringet op af vores autoriserede optiker, til en snak om dit syn.

4 + 14 =

F.A.Q.

Spørgsmål og svar

Hvor lang tid tager en synstest?

En synstest med Eye Refract udstyret tager ca. 3 minutter. Vi har derfor rigtig god tid til at rådgive dig i de forskellige løsninger der passer bedst til din hverdag og dit syn.

Kan I måle alle slags styrker?

Ja, med meget stor præsicion måler Eye Refract dine styrker i dagslys, nattesyn og krumning på hornhinden og finder frem til om du er langsynet, nærsynet og/ eller har bugsningsfejl og behov for læsetillæg.

Kan jeg få mine briller med det samme?

Vi har eget sliberi og over 3000 glas på lager. Dit øje er unikt og det er dine styrker også. De fleste enkeltstyrke brilleglas kan vi levere på én time. Kræver dine styrker at glasset special fremstilles til dig skal du kun vente 5 dage på at få dine briller.

Gør det ondt at få synstest?

Nej, du mærker ingen ting. Du sidder behageligt med hagen på en hagestøtte og kigger på et billede imens at Eye Refract bestemmmer dine synsstyrker med stor præscition.

Skal jeg have en studiebrille eller skærmbrille?

I forbindelse med corona og en del mere skærmarbejde især for de studerende, oplever vi flere og flere der henvender sig med nær/ skærmproblemer som sløret syn, ubehag ved skærm, og trætte øjne. En skærmbrille med blue light beskyttelse vil afhjælpe problemet og med en synstest kan vi afgøre om du skal have et lille boost i form at lidt styrke i brillen også. Med en skærmbrille kan du se din skærm og ca. 3 meter ud i rummet. Med en studiebrille kan du se både skærm og tavle, dvs. den har to styrker i glasset.  

Skal jeg have glidende overgang?

Glidende overgang, flerstyke, progressive brilleglas, kært barn har mange navne. En flerstyrke brille er til dig, der har ramt +40 og det begynder at knibe med at se det med småt, armene er blevet for korte og du har brug for skarpt lys til læsning. En flerstyrke brille gør det muligt for dig at have brillen på hele tiden, i toppen af glasset kan du nemlig se på lang afstand og i bunden af glasset kan du læse. Det er smart, for så slipper du for at have en læsebrille med på farten. 

Hvor tit skal jeg have testet mit syn?

Synet forandrer sig hele livet igennem og vi anbefaler, at du får det testet en gang om året.

Vega Optik

Vestergade 1

8000 Aarhus

Telefon: +45 93806430

E-mail: info@vegaoptik.dk

CVR: 42352446