Briller Århus

Når du skal finde din næste brille er det vigtigt, at du finder lige præcis den brille der passer til dig og din personlighed. En brille er som et smykke og skal få dig til at se godt ud – på to måder; at du ser godt med dem på og at du ser godt ud med dem. Den rigtige rådgivning ifht. ansigtsform og farver er alfa omega. Briller findes i forskellige materialer; acetat (plast), metal, titanium eller en blanding af eksempelvis acetat og metal. Derudover findes der briller med næsepuder, med mulighed for at justere dem over næsen og briller med en støbt næse uden mulighed for justering.

Briller Aarhus

Du kan finde et stort udvalg af briller i Aarhus. Rundt omkring i centrum af byen samt sidegaderne finder du brillebutikker/ optikerforretninger med et udvalg af briller og solbriller. Når du skal finde dine briller i Aarhus kan du vælge at besøge optikkæderne eller støtte de lokale brillebutikker. En brille kan laves med eller uden styrke og findes i forskellige materialer; acetat (plastmateriale), metal, titanium eller brillestel med et mix af acetat og metal. Briller findes i mange former; runde, firkantede, ovale, cat eye mm. og det er vigtigt, at du får den rette vejledning i forhold til din ansigtsform og farvevalg, men også stellets facon i forhold til dine styrker. Høje styrker bliver altid pænest og lettest i rundere stel. Lige nu er moden alt fra oversize acetat/plast stel til det helt fine titanium. Pastelfarvede stel er meget in og rose gold metal eller titanium stel er også meget moderne.

Billig briller Århus

I Århus kan du finde briller i alle prisklasser. Der findes alt fra lavrpris brillekæder til eksklusive små brilleforrtninger, hvor du finder et udvalg af high end briller. Hvis du er på udkig efter en billig brille, skal du være opmærksom på, at du måske går på kompromis med eksempelvis overfladebehandlinger såsom refleksbehandling og hærdning. Briller behøves ikke at koste en bondegård og du kan i Vega Optik finde briller, hvor du ikke går på kompromis med noget, til en god pris. De fleste brilleforretninger tilbyder ligeledes at du kan dele din betaling op over eksempelvis 6, 12 eller 24 måneder uden det koster dig ekstra. Hvis du er medlem af sygeforsikring Danmark giver de ligeledes tilskud til både enkeltstyrkebriller, flerstyrkebriller samt solbriller med styrke. Det er ofte brilleforretningen der indberetter dit køb til sygeforsikring Danmark og dit tilskud kommer til dig automatisk. Hvis du er i gruppe 5 får du 420 kr. til en enkeltstyrkebrille og 800 kr. til en flerstyrke brille. Hvis du er i gruppe 1, får du mere.

Briller i Århus

Du finder altid flotte og anderledes briller i Århus. Du finder ofte et anderledes og mere moderne udvalg af briller i Århus end du gør i de små provins byer. Brillerne kan være af materialerne; acetat, metal, titanium og kan være med eller uden næsepuder. Acetat er det du kender som plast-briller og er lavet af bomuld. Jo højere kvalitet af acetat jo mere fleksibelt er brillestellet at rette til efter dit ansigt. Acetat findes i mange forskellige farver og former og gør brillerne mere markante. Titaniums brillestellene er lette og findes typisk i gennemfarvede materialer som grå, sølv og guld. Metal brillestellene kan være farvet med en farve, for eksempel rød eller blå. Når du skal vælge dine briller er det vigtigt at finde noget der passer til din ansigtsform og farver samt vide hvad du gerne vil signalere med dine nye briller.

Briller tilbud Århus

Briller findes i mange forskellige prisklasser og du kan også finde dem på tilbud. Det er typisk i forbindelse med butiks-fødselsdag eller udsalg at du finder briller på tilbud. Nogle kører to for en andre giver aldersrabat, men du skal vælge den brille du bedst kan lide, da den sidder lige midt i dit ansigt og skal sidde der i mange år. Hos de fleste brilleforretninger er de altid flinke til at give et godt tilbud, hvis du køber flere briller. Når du køber briller på tilbud gælder der samme garanti og reklamationsregler, som hvis du køber briller der ikke er på tilbud. Vær opmærksom på at der i nogle tilbudspriser ikke er inkluderet refleksbehandling og hærdning på glassene og dette skal derfor tilkøbes. Ligesom tøjmoden skifter og der er tilbud på bestemte kollektioner gør det sig også gældende for briller og du kan gøre et godt køb, hvis du er ligeglad med, at de er fra sidste kollektion.

Briller Århus tilbud

Der er altid gode tilbud at hente på briller i de forskellige brillebutikker i Århus. Mange brillebutikker har et tilbud på solbriller når du køber briller og andre holder fødselsdagstilbud osv. Ligesom at tøjmoden skifter, skifter brillemoden også og her kan du finde forskellige kollektioner på tilbud. Når du skal vælge dine briller er det en god ide at prøve lidt forskelligt, så du er sikker på, at du vælger rigtigt. Et brille er som et smykke og det bliver en del af din udstråling. Vælg en brillebutik som kan vejlede dig i, hvad der passer til dig, dine synsbehov samt personlighed. I hjertet af Århus ligger brillebutikken Vega Optik, de er verdensmestre i, at finde netop den brille der matcher dig og din personlighed og derudover har de 3 måneders garanti i tilfælde af, at du kommer hjem og synes du har valgt forkert.

Briller Århus C

Du skal ikke gå mange meter ned af strøget før du støder på den første brillebutik. På de store gader finder du som regel de store optikerkæder og bevæger du dig ud i de små gader som Vestergade og Latinerkvarteret finder du de lokale selvstændige optikere, hvor du ofte bliver mødt at ejerene selv. Brilleudvalget varierer fra butik til butik. De store kæder er som regel ikke med til at bestemme, hvad der hænger på hylderne, hvorimod de lokale selvstændige optikere selv udvælger og indkøber lige præcis de stel de ønsker at have i butikken. Briller findes i forskellige former, farver og materialer og det er vigtigt du vælger en brille der passer til din ansigtsform, ansigtsfarve samt i tilfælde af høje styrker en bestemt facon brille. Alt dette kan en optiker og en assistent hjælpe dig med i butikken. Når du vælger en brille kan du i de fleste brillebutikker vælge om du vil betale den ved bestilling eller betale den af på f.eks. 12 måneder uden ekstra omkostninger.

Designer briller Århus

Der findes mange designere der laver brillestel. Nogle designerbrille er fra meget kendte brands og andre er fra mindre kendte brands, men af høj kvalitet. Når du køber en designer brille, betaler du også for selve brand værdien og kvaliteten af brillen er nødvendigvis ikke af højere kvalitet end ikke designer briller. I dag ser man af selve mærket på brillerne ikke er altafgørende, men selve udseendet betyder mere. I Vega Optik har de eksempelvis kun deres eget mærke, men stellene bliver produceret samme sted som de store designer brillemærker. Det giver dig en fed brille af god kvalitet, uden at skulle betale for brandværdien. Briller og solbriller findes i alle prisklasser og forskellige designs og laves i materialerne; acetat, titanium, metal, carbon og kombinationer af de forskellige materialer. Derudover findes briller i alle farver, enten gennemfarvet i plast eller metal eller malet oven på stellet.

Tilbud briller Århus

Du kan altid finde et godt tilbud på briller i Århus. De fleste brilleforretninger har tilbud på forskellige brilleløsninger, så du får den/ de løsninger der passer dine øjne og passer ind i din livsstil. En brille er sommetider ikke nok til den livsstil du har. Måske skal du have en solbrille, kontaktlinser til sport, en skærmbrille, læsebrille, køre bil brille. Der findes briller og kontaktlinser til alle situationer, så få en rigtig god snak med din optiker omkring din hverdag, livsstil, hobbier osv, så du kan blive informeret om, hvilke løsninger der er en mulighed med dine synstyrker og dine behov. Der er ofte gode tilbud at hente, hvis du samler dine brille/ kontaktlinseløsninger hos den samme optiker. Hvis du køber briller på tilbud er du stadig dækket af de to års reklamationsret. Derudover får du hos Vega Optik 3 måneders garanti, på dit valg af glas og stel – det vil sige, fortryder du brillestellet eller valget af glas kan du bytte det inden for 3 måneder.

Brillestel Århus

Der findes mange brilleforretninger i Århus hvor du kan finde dit nye brillestel. Brillestel er lavet således, at der kan monteres glas med styrke i dem. I dag er brillestel ligesom et smykke og du finder brillestel i alle faconer, runde, firkantede, cat eye, ovale, sekskantede mm., og i forskellige materialer som; acetat (lavet af bomuld og kendes også som plast stel), metal, titanium eller kombinationer af forskellige materialer. Derudover findes der brillestel uden næsepuder, det vil sige, at der er støbt stel hen over næsen – oftest på acetat stel. Når du vælger et stel uden justerbare næsepuder, skal de sidde god hen over næsen, da der ikke er mulighed for efterfølgende justeringer. Du kan også få brillestel med næsepuder, dette giver mulighed for justering hen over næsen og ses på alle metal og titaniums stel. Der er hos Vega Optik den mulighed for at få eftermonteret næsepuder på acetat stel, dette kan være en god løsning til dig der ønsker acetat brillestel, men som ikke kan passe dem hen over næsen.

Vega Optik

Vestergade 1

8000 Aarhus

Telefon: +45 93806430

E-mail: info@vegaoptik.dk

CVR: 42352446