Brillebutik

En brillebutik er en butik hvor du finder et udvalg af briller, solbriller og ofte også kontaktlinser. I en brillebutik kan du få foretaget en synstest af en autoriseret optiker og på den måde få afklaret om du har behov for optisk korrektion i form af briller. Brillebutikkerne kan være en del af en større optikerkæde eller være en lokal selvstændig brillebutik. Brillebutikkerne som er en del af en kæde har typisk mange brillestel af den samme hvorimod de lokale selvstændige brillebutikker typisk har et anderledes udvalg af brillestel og oftest ikke så mange af hver, hvilket gør det mere eksklusivt. Hos en brillebutik finder du også tilbehør til briller såsom clip ons, linsevæske og mulighed for at få lavet service på dine briller – nye næsepuder samt tilretninger og stramning af skruer mm. Nogle brilleforretninger har også smykker, ure og/ eller høreapparater.

Brillebutik Aarhus

I Aarhus findes der mange brillebutikker. Du finder dem på strøget og i de små sidegader samt storecentrene. En brillebutik kan være en del af en større optikerkæde eller være lokale selvstændige brillebutikker. I en brillebutik i Aarhus er udvalget typysk lidt anderledes end de små byer, da moden ofte rammer storbyerne først. Derudover finder du også et forskelligt udvalg, hvis du besøger en brillebutik som er en del af en stor kæde eller støtter en af de lokale brillebutikker. I de selvstændige brillebutikker mødes du ofte af ejeren/ ejerne og betjeningen er mere personlig. I en brillebutik i Aarhus finder du ofte også en autoriseret optiker som kan udføre synstest og udmåle -og tilpasse kontaktlinser. Hvis du besøger en brillebutik og får foretaget en synstest, vil du efter testen få resultatet af din optiker, det kan være, at du ikke har synsfejl, det kan også være, at du er nærsynet, langsynet, har bygningsfejl eller er aldersbetinget langsynet.

Brillebutik Århus

Brillebutikker og optikerforretninger kan du finde mange af i Århus centrum, i de små hyggelige gader og i storcentrene. Du finder alt fra de store optikerkæder til små hyggelige lokale optikerforretninger. I en brillebutik kan du finde alt fra briller, solbriller, kontaktlinser samt tilbehør til briller. I Vega Optik finder du ligeledes et udvalg af smykker. Briller i dag er en associeres og du skal derfor vælge dine briller ud fra flere parametre; komfort, stil, pasform, hvad skal brillen bruges til samt hvilke styrker skal der laves i brillen. I en brillebutik er der en optiker der kan vejlede og rådgive ifht. synsstyrker samt glasdesign og typisk også assistenter der er gode til at spotte lige præcis hvordan din næste brille skal se ud. Udvalget af brillestel og mærker varierer fra brillebutik til brillebutik. Optikkæderne har typisk et mere neutralt brillestel udvalg, mens de selvstændige brillebutikker typisk har mere specielle brillestel og designs.

Bedste brillebutik Århus

Der findes mange gode brillebutikker i Århus og alt efter hvad du søger, kan du altid finde det. En butik der skiller sig ud er optikforretningen Vega Optik som ligger i Vestergade 1, lige ved siden af Magasin, her vil du opleve en anderledes brillebutik fra du træder ind af døren. De to ejere Kira og Tine har nytænkt optikbranchen og det kan mærkes allerede fra du træder ind i butikken. Brillebutikken er hyggelig, du får lyst til at sætte dig ned, du føler dig velkommen og pigerne giver dig altid deres hudløse ærlige mening omkring valget af brillestel. Derudover har Vega Optik den nyeste teknologi indenfor synstest og har som den eneste optiker i Danmark en synstest maskine, hvor dine synsstyrker bliver udmålt ved hjælp af kunstig intelligens under vejledning af Tine som er autoriseret optiker. Derudover kan Vega Optik slibe langt de fleste briller på én time, da de har eget glassliberi.

Find brillebutik i Århus

Du skal ikke gå ret meget rundt i Århus før du støder på en brillebutik. Der findes rigtig mange brillebutikker i Århus, både på det store strøg, i Bruuns Galleri samt i de små hyggelige gader i nærheden af Magasin og Latinerkvarteret. De store brillebutikker du finder på strøget er ofte en del af en større optikerkæde og følger et landsdækkende koncept. Hvis du ønsker at handle briller i en brillebutik der ikke er en del af de store kæder skal du lede i de små gader istedet for. Her finder du et anderledes udvalg af briller og ofte også personale som ejer butikken. Det kan betyde, at du vil skabe en tættere relation til de selvstædige lokale brillebutikker end de store kæder. I en brillebutik finder du brillestel, solbriller, fashion briller, kontaktlinser samt brilletilbehør. Du kan også få foretaget en synsprøve i en brillebutik. Synsprøven udføres af en autoriseret optiker og er ofte gratis.

Bedste brillebutik Aarhus

Den bedste brillebutik i Aarhus er den butik, hvor du føler dig velkommen fra du træder ind af døren. Atmosfæren i brillebutikker kan til tider være lidt klinisk og du kan føle, at du ikke må røre ved noget. I Vega Optik som ligger i Vestergade, ved siden af Magasin, finder du Aarhus’ og måske Danmarks mest Hitech brillebutik. De to ejere Kira og Tine byder dig velkommen i et brilleunivers som du aldrig har set før. De har et stort udvalg af stel som skiller sig ud fra mængden, de har det nyeste udstyr inden for synstest og derudover har de eget glassliberi og kan derfor levere mange af brillerne på én time. Vælg en brillebutik hvor du føler dig tryg og hvor bliver set fra du kommer ind af døren. Hos Vega Optik er du ikke et nummer i rækken men en del er Vega brillevennerne.

Find brillebutik i Aarhus

Når du skal have nye briller eller solbriller har du mange muligheder i Aarhus. Udvalget af brillestel og mærker varierer fra brillebutik til brillebutik. Det samme gør sig gældende for brilleglas. I dag laves de fleste brilleglas i organisk letvægtsmateriale og coates med refleksbehandling og hærdning. I gamle dage lavede man brilleglas i mineral, som er rigtig glas, disse gik man fra, da de er meget tunge. I en brillebutik finder du også en optiker der kan foretage en synstest og vejlede dig ifht optisk korrektion i form af briller eller kontaktlinser. Ved siden af Magasin finder du Vega Optik som har specialiseret sig i at finde netop det brillestel der matcher dig og din personlighed. Derudover kan de levere langt de fleste briller på en time, da de har eget glas-sliberi. De er ligeledes førende inden for synstest, da de som de første og eneste i Danmark kan lave synstest med kunstig intelligens.

Vega Optik

Vestergade 1

8000 Aarhus

Telefon: +45 93806430

E-mail: info@vegaoptik.dk

CVR: 42352446